Autohuur Eigen Risico Verzekering - Asured

Zorgeloos op pad!

Geen onnodige kosten of stress met de Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured.

Tijdelijk € 15,- korting op jaarpolis. — Tijdelijk € 15,- korting op jaarpolis. —

Car Hire Excess Rentals
Ga Asured op reis Nu afsluiten Dagpolis Jaarpolis
Ga Asured op reis Nu afsluiten Dagpolis Jaarpolis

Herkenbaar?

Voor je reis echt kan beginnen, moet je langs de balie voor je huurauto. Je denkt dat je alles goed geregeld hebt, maar een medewerker haalt alles uit de kast om je ervan te overtuigen dat je echt nog aanvullende verzekeringen nodig hebt voor je borg en eigen risico. Je volgt het allemaal maar half vanwege de vreemde taal en je hebt niet de tijd of de zin om je er echt in te verdiepen.

Dus zeg je ’ja’ tegen deze te dure en ingewikkelde verzekeringen. Verzekeringen met kleine lettertjes in de voorwaarden, waardoor je bij het inleveren van de auto vaak alsnog je eigen risico of borg kwijt bent.

Met de Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured reken je definitief af met deze onnodige kosten en huurstress. Asured staat namelijk altijd aan jouw kant. Wij denken aan jouw belang en dus niet aan het belang van de verhuurbedrijven en autodeelplatformen. Zo weet jij dat je verzekerd bent tegen onnodig verlies van je eigen risico en borg en geniet je nog meer van je reis.

Ga nu Asured op reis!

De Eigen Risico Autohuur verzekering voor huur- en deelauto’s

Je kunt vanaf nu echt zorgeloos op reis met een huur- of deelauto. Want met de Eigen Risico Autohuur verzekering loop je niet meer het risico onnodig je borg of eigen risico te verliezen. Wereldwijd en bij alle verhuurbedrijven en autodeelplatformen.

Verlies je de sleutels? Rij je toch een keer per ongeluk schade? Of wordt de auto gestolen? Dan staan wij aan jouw kant en doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je geen eigen risico hoeft te betalen en gewoon je borg terugkrijgt.

Uiteraard alleen als je voldoet aan onze heldere voorwaarden voor zorgvuldig gebruik. Ook fijn, bij Asured zijn je eigen risico en borg gedekt tot maximaal € 6.000,-. Ter vergelijking: sluit je een verzekering via een verhuurbedrijf af dan is dat meestal tot maar € 1.000,-.

Voor veel gestelde vragen kun je terecht bij onze Frequently Asked Questions (FAQ). Kom je er alsnog niet uit? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar.

Faq

Wereldwijd verzekerd.

De Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured biedt een wereldwijde dekking bij alle verhuurbedrijven en autodeelplatformen.

‘Zorgeloos op reis’ betekent dat:

Het eigen risico en de borg bij diefstal en schade 100% gedekt zijn tot een maximum van € 6.000,-. Uiteraard binnen onze heldere voorwaarden voor zorgvuldig gebruik.
Je dus geen onnodig risico loopt op het verlies van je eigen risico of borg.
Ook als je de autosleutels kwijtraakt, een lekke band krijgt en bij schade ontstaan door diefstal van bagage je verzekerd bent.
Deze dekking wereldwijd is.

Jij bij alle verhuurbedrijven én autodeelplatformen verzekerd bent.

Dat is mooi! Ook als je een deelauto gebruikt, zijn je eigen risico en borg bij Asured verzekerd.

 

“Verzekeringen zijn saai. Maar ze kunnen opwindende dingen zorgelozer maken, door hobbels op je pad weg te nemen”

Deelauto Eigen Risico

Alamo Avis Budget CentauroAlamo Avis Budget Centauro

Enterprise Europcar Firefly GoldcarEnterprise Europcar Firefly Goldcar

Hertz InterRent Sixt Thrifty en vele meerHertz InterRent Sixt Thrifty en vele meer

… en nog veel meer