Blog - Asured

Blog

geheime tips voor autohuur

Het geheim van het Boeken van een Autovakantie

In deze blogpost delen we vijf handige tips voor het boeken van een autovakantie, inclusief de meest populaire bestemmingen in Europa.

voordel auto huren buitenland

5 Slimme Tips voor Voordelig Auto Huren in het Buitenland

In deze blogpost delen we vijf handige tips om goedkoop een auto te huren in het buitenland, zonder gedoe met borg en met een slimme eigen risicoverzekering die je zorgeloos laat rondrijden.

De meest populaire vakantie bestemmingen van 2023

De meest populaire vakantiebestemmingen vanuit Nederland van 2023 onder andere Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal en Griekenland. Ontdek onze favoriete suggesties.

vakantie met huurauto

De absolute musts voor jouw vakantieplannen

Het plannen van een vakantie is een leuke en spannende ervaring, maar het kan ook overweldigend zijn. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden, zoals de bestemming, het budget, de accommodatie en het vervoer.

car keys rental car

Waarom je beter je eigen risico en borg kunt verzekeren bij Asured

Als je een auto huurt, is het belangrijk om te weten wat er gebeurt als er iets misgaat. Veel mensen denken dat ze gedekt zijn door de verzekering van de autoverhuurmaatschappij, maar dat is niet altijd het geval.

Gezin met huurauto

Eigen risico verzekering voor ouders met kinderen

Als ouder met kinderen kan het huren van een auto tijdens vakanties of uitstapjes een handige oplossing zijn. Het stelt je in staat om flexibel te zijn en op eigen tempo te reizen, zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer.

Huurauto voor zakenreis

Afkoop eigen risico voor de zakelijke reiziger

Als fanatieke zakelijke reiziger is het huren van een auto een vast onderdeel van je avontuurlijke reizen. Het geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en om de prachtige omgeving te verkennen.

Tijd om op pad te gaan: Amsterdam – Berlijn.

“Het gaat niet om de bestemming, maar om de reis!” Een uitspraak die de meeste van ons misschien wel kennen. En daar zijn wij het bij Asured helemaal mee eens. Vandaag in de spotlight; een roadtrip van Amsterdam naar Berlijn!

Autohuurstress? Verleden tijd met Asured!

Safety first! Wanneer je een auto huurt of deelt is het belangrijk dat je altijd goed verzekerd bent. Wat biedt Asured aan ten opzichte van de verzekeringen die autoverhuurbedrijven aanbieden?

Asured biedt de meest voordelige Eigen Risico Autohuur verzekering.

Wist je dat je bij het huren van een auto vaak wordt blootgesteld aan veel risico's, mogelijk hoge kosten van je eigen risico, de kans om gedupeerd te worden? Dan hebben we het nog niet eens over de rompslomp die het met zich mee brengt.