Eigen risico verzekering voor ouders met kinderen - Asured

Eigen risico verzekering voor ouders met kinderen

Gezin met huurauto
Ga Asured op reis Nu afsluiten Dagpolis Jaarpolis
Ga Asured op reis Nu afsluiten Dagpolis Jaarpolis

Als ouder met kinderen kan het huren van een auto tijdens vakanties of uitstapjes een handige oplossing zijn. Het stelt je in staat om flexibel te zijn en op eigen tempo te reizen, zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer.

Echter, het huren van een auto kan ook gepaard gaan met onverwachte kosten en risico’s, zoals een eigen risico en borg. Daarom is het belangrijk om jezelf goed te verzekeren met de juiste autohuurverzekering, zoals de Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured.

Met de Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten en risico’s tijdens het huren van een auto. Mocht er onverhoopt schade ontstaan aan de huurauto, dan vergoedt Asured het eigen risico en de ingehouden borg. Dit geeft ouders met kinderen een geruststellend gevoel, omdat ze weten dat ze goed verzekerd zijn en zich kunnen focussen op het genieten van hun vakantie of uitstapje.

Een ander voordeel van de Asured verzekering is dat het wereldwijde dekking biedt bij alle autoverhuurbedrijven en autodeelplatformen. Dit betekent dat ouders met kinderen overal ter wereld gebruik kunnen maken van de verzekering, zonder zich zorgen te hoeven maken over taal- of culturele barrières. Bovendien biedt Asured een jaarpolis, waardoor ouders met kinderen ongelimiteerd gebruik kunnen maken van de verzekering, zonder zich zorgen te hoeven maken over extra kosten.

Een ander voordeel van de Asured verzekering is dat het direct verzekerd is op reis binnen 1 minuut. Dit betekent dat ouders met kinderen zich geen zorgen hoeven te maken over het afsluiten van een verzekering voordat ze op reis gaan. Dit kan tijd en stress besparen, vooral als de reis al druk genoeg is met het inpakken en organiseren van de reis.

Tot slot biedt Asured een duidelijke en eerlijke schadebehandeling. Dit betekent dat ouders met kinderen niet voor verrassingen komen te staan als er schade is aan de huurauto. Asured biedt een snelle en transparante schadeafhandeling, zodat ouders met kinderen snel weer op weg kunnen en zich geen zorgen hoeven te maken over extra kosten.

Kortom, de Eigen Risico Autohuur verzekering van Asured is een ideale oplossing voor ouders met kinderen die een auto huren tijdens vakanties of uitstapjes. Het biedt lage kosten, wereldwijde dekking, geen onverwachte kosten, een jaarpolis en een duidelijke en eerlijke schadebehandeling. Hierdoor kunnen ouders met kinderen met een gerust hart genieten van hun vakantie of uitstapje zonder zich zorgen te hoeven maken over onverwachte kosten en risico’s.