Hoe werkt het eigen risico bij een huurautoverzekering? - Asured

Hoe werkt het eigen risico bij een huurautoverzekering?

Ga Asured op reis Nu afsluiten Dagpolis Jaarpolis
Ga Asured op reis Nu afsluiten Dagpolis Jaarpolis

Overweeg je een huurauto voor je volgende avontuur? Het begrijpen van het ‘eigen risico’ bij huurautoverzekeringen is essentieel. Bij Asured zorgen we voor helderheid en gemoedsrust. Ontdek wat het eigen risico betekent en hoe onze verzekering je dekking biedt zonder extra kosten, met een duidelijk praktijkvoorbeeld.

Het ‘eigen risico’ bij huurautoverzekeringen
Het ‘eigen risico’ is het bedrag dat je zelf moet betalen bij schade aan de huurauto voordat de verzekering dekking biedt. Stel je eigen risico is € 1.000,- en de schade bedraagt € 1.345,-. In dit geval betaal je € 1.000,-, en de verzekering dekt de overige € 345,-.

Asured biedt gemoedsrust door het eigen risico te dekken. In bovenstaand praktijkvoorbeeld hoef je dus geen extra kosten te betalen bij schade.

Heldere voorwaarden
Kies voor helderheid en gemoedsrust met onze verzekering. Onze duidelijke voorwaarden zorgen ervoor dat je precies begrijpt wat er gedekt is. Geen verrassingen, alleen transparante bescherming. Bekijk onze heldere voorwaarden.

Waarom Asured?
Asured is je betrouwbare partner voor zorgeloze reizen met huurauto’s. Vertrouw op ons om het eigen risico te dekken, zolang je onze voorwaarden volgt. Ga op ontdekkingsreis en geniet van een veilige reis met Asured als je gids. Veilig en zorgeloos reizen met Asured!