Wat is gedekt door onze huurautoverzekering? - Asured

Wat is gedekt door onze huurautoverzekering?

Ga Asured op reis Nu afsluiten Dagpolis Jaarpolis
Ga Asured op reis Nu afsluiten Dagpolis Jaarpolis

Ben je van plan om binnenkort een huurauto te huren voor je volgende avontuur? Dan is het belangrijk om te weten wat gedekt is door je verzekering. Bij Asured hebben we goed nieuws: we dekken veel meer dan je misschien zou verwachten. In deze blogpost leggen we uit dat onze verzekering onopzettelijke schade en diefstal dekt, inclusief schade aan ruiten, banden, dak en bodemplaat. Dit is vaak niet het geval bij een Afkoop Eigen Risico Autohuur verzekering van een autoverhuurbedrijf.

Lees verder om alles te ontdekken wat je moet weten over onze uitgebreide dekking!

Dekking voor ruiten, banden, dak en bodemplaat
Bij het huren van een auto zijn er vaak specifieke zorgen over de kwetsbare delen van een auto zoals de ruiten, banden, dak en bodemplaat. Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken wanneer je kiest voor een huurauto van Asured. Onze verzekering dekt onopzettelijke schade en diefstal aan deze onderdelen, wat betekent dat je zonder zorgen kunt genieten van je reis.

Geen extra kosten
Stel je voor dat je een huurauto van Asured hebt en tijdens je reis een ongeluk hebt waarbij één van de banden beschadigd raakt. Bij veel andere autoverhuurbedrijven zou je je zorgen moeten maken over de kosten van het vervangen van de band. Maar niet bij Asured! Onze verzekering dekt deze kosten volledig, zonder extra kosten voor jou.

Afkoop eigen risico autoverhuurbedrijf vs. Asured
Het is belangrijk om het verschil te begrijpen tussen een standaard Afkoop Eigen Risico Autohuur verzekering van een auroverhuurbedrijf en de dekking die je krijgt bij Asured. Bij veel autoverhuurbedrijven zijn schades aan ruiten, banden, dak, bodemplaat, het verlies van sleutels en het tanken van de verkeerde brandstof vaak niet inbegrepen in de standaard verzekering. Dit betekent dat je extra kosten kunt verwachten als er schade aan deze onderdelen van de auto optreedt.

Bij Asured bieden we een uitgebreide dekking die verder gaat. We willen ervoor zorgen dat je reis zorgeloos en plezierig is, zonder onverwachte kosten. Met onze verzekering hoef je je geen zorgen te maken over de kleine details; we hebben alles al voor je gedekt!

Conclusie:
Bij Asured begrijpen we dat gemoedsrust essentieel is wanneer je een auto huurt. Daarom bieden we een uitgebreide verzekering. Kies voor Asured en geniet van een zorgeloze en plezierige reis, zonder verrassingen. We staan altijd voor je klaar om je betrouwbare reispartner te zijn. Sluit vandaag nog een polis af bij Asured en ontdek de vrijheid van zorgeloos reizen!