Welke huurauto's kunnen worden verzekerd? - Asured

Welke huurauto’s kunnen worden verzekerd?

Ga Asured op reis Nu afsluiten Dagpolis Jaarpolis
Ga Asured op reis Nu afsluiten Dagpolis Jaarpolis

Bij het plannen van je volgende avontuur met een gehuurde auto, is het belangrijk om te weten welke voertuigen wel of niet gedekt zijn door je huurautoverzekering. Bij Asured willen we ervoor zorgen dat je volledig op de hoogte bent, zodat je met vertrouwen de weg op kunt. In deze blogpost beantwoorden we de veelgestelde vraag: “Kan ik alle typen huurauto’s verzekeren?” en laten we je aan de hand van een praktijkvoorbeeld zien hoe onze verzekering werkt.

Welke voertuigen dekken we?
Bij Asured bieden we uitgebreide dekking voor de meeste personenauto’s. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten als er schade optreedt tijdens je huurperiode. We willen dat je reis soepel en stressvrij verloopt.

Uitgezonderde voertuigen:
Het is belangrijk om te weten dat onze verzekering niet van toepassing is op bepaalde voertuigen, waaronder:

Het is belangrijk om deze lijst te raadplegen voordat je een voertuig huurt om er zeker van te zijn dat de verzekering van toepassing is op jouw specifieke situatie.

Praktijkvoorbeeld: wat is wel gedekt?
Stel je voor dat je op vakantie gaat en een standaard personenauto huurt en een polis afsluit bij Asured. Tijdens je reis krijg je een lekke band. Gelukkig is dit voertuig een standaard personenauto en valt het onder onze dekking. In dit geval hoef je je geen zorgen te maken, omdat onze verzekering de kosten van de schade zal dekken, zonder extra kosten voor jou.

Bij Asured willen we je reiservaring zo aangenaam mogelijk maken. Onze verzekering dekt de meeste personenauto’s, wat betekent dat je met gemoedsrust kunt reizen. Het is echter van cruciaal belang om op de hoogte te zijn van de uitzonderingen, zoals de voertuigen die niet onder onze dekking vallen.

Kies voor Asured en geniet van de vrijheid van zorgeloos reizen met de wetenschap dat je gedekt bent. Of je nu een roadtrip maakt in een standaard personenauto of een ander avontuur plant, we staan altijd voor je klaar om je betrouwbare reispartner te zijn.