De absolute musts voor jouw vakantieplannen - Asured

De absolute musts voor jouw vakantieplannen

vakantie met huurauto
Ga Asured op reis Nu afsluiten Dagpolis Jaarpolis
Ga Asured op reis Nu afsluiten Dagpolis Jaarpolis

Het plannen van een vakantie is een leuke en spannende ervaring, maar het kan ook overweldigend zijn. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden, zoals de bestemming, het budget, de accommodatie en het vervoer.

Als je van plan bent om tijdens je vakantie een auto te huren, is het belangrijk om het eigen risico te verzekeren. Hieronder leggen we uit waarom.

Waarom het belangrijk is om het eigen risico te verzekeren als je een auto huurt
Wanneer je een auto huurt, ben je verantwoordelijk voor eventuele schade aan de auto. De meeste autoverhuurbedrijven bieden een eigen risico aan, wat betekent dat je een bepaald bedrag moet betalen als er schade aan de auto is. Dit kan variëren van enkele honderden tot duizenden euro’s, afhankelijk van het type auto en de verhuurder.

Als je het eigen risico niet verzekert, ben je zelf verantwoordelijk voor het betalen van deze kosten als er schade aan de auto is. Dit kan een grote financiële last zijn, vooral als je op vakantie bent en niet op extra kosten zit te wachten.
Daarom is het verstandig om het eigen risico te verzekeren als je een auto huurt. Hierdoor ben je gedekt voor eventuele schade aan de auto en hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten.

Waarom Asured de beste afkoop eigen risicoverzekering voor huurauto’s biedt
Asured is de beste keuze voor een afkoop eigen risicoverzekering voor huurauto’s.

Waarom? Omdat Asured wereldwijd dekking biedt bij alle autoverhuur- en deelautomaatschappijen. Dit betekent dat je gedekt bent, waar je ook bent of bij wie je ook huurt.

Daarnaast biedt Asured als enige een jaarpolis aan, wat betekent dat je ongelimiteerd gebruik kunt maken van huurauto’s gedurende het hele jaar. Dit is vooral handig als je vaak op reis gaat en regelmatig een auto huurt.

Tot slot werkt Asured louter en alleen in het belang van de huurder. Dit betekent dat we er zijn voor jou, niet de autoverhuurmaatschappijen.

Kortom, als je van plan bent om een auto te huren tijdens je vakantie, is het belangrijk om het eigen risico te verzekeren. Asured biedt de beste afkoop eigen risicoverzekering voor huurauto’s, met wereldwijde dekking, een jaarpolis en uitstekende klantenservice. Zo kun je zorgeloos genieten van je vakantie, waar je ook naartoe gaat.