Waarom je beter je eigen risico en borg kunt verzekeren bij Asured - Asured

Waarom je beter je eigen risico en borg kunt verzekeren bij Asured

car keys rental car
Ga Asured op reis Nu afsluiten Dagpolis Jaarpolis
Ga Asured op reis Nu afsluiten Dagpolis Jaarpolis

Als je een auto huurt, is het belangrijk om te weten wat er gebeurt als er iets misgaat. Veel mensen denken dat ze gedekt zijn door de verzekering van de autoverhuurmaatschappij, maar dat is niet altijd het geval. Het is daarom verstandig om je eigen risico en borg te verzekeren.

In deze blogposting geven we je de top 5 redenen waarom je dit het beste kunt doen en benoemen we de negatieve punten van het direct regelen bij de grootste autoverhuurmaatschappijen.

1. Bespaar geld
Wanneer je je eigen risico en borg verzekert bij Asured, ben je vaak goedkoper uit dan wanneer je dit direct bij de autoverhuurmaatschappij doet. Je betaalt namelijk alleen voor de dagen dat je de auto daadwerkelijk gebruikt en niet voor de volle huurperiode.

2. Geen gedoe
Als er iets misgaat met de huurauto, kan het een langdurig proces zijn om het geld voor je eigen risico en borg terug te krijgen van de autoverhuurmaatschappij. Door je eigen risico en borg te verzekeren bij Asured, hoef je je hier geen zorgen over te maken. Zij regelen alles voor je en je krijgt snel je geld terug.

3. Betere dekking
De verzekeringen die de autoverhuurmaatschappijen aanbieden zijn vaak beperkt en hebben hoge eigen risico’s. Door je eigen risico en borg te verzekeren bij Asured, krijg je een betere dekking en ben je beter beschermd.

4. Geen extra kosten
Als je je eigen risico en borg verzekert bij Asured, hoef je geen extra kosten te betalen bij het ophalen van de huurauto. Bij de autoverhuurmaatschappijen betaal je vaak extra voor het afkopen van je eigen risico en borg.

5. Meer flexibiliteit
Als je je eigen risico en borg verzekert bij Asured, ben je flexibeler in het wijzigen van je huurauto. Je kunt namelijk gemakkelijk je verzekering aanpassen als je een andere auto huurt of je huurperiode verandert.

Er zijn verschillende grote autoverhuurmaatschappijen, waaronder Hertz, Avis, Europcar en Sixt. Bij deze maatschappijen kan het direct regelen van je eigen risico en borg nadelen hebben, zoals hogere kosten voor de verzekering, beperkte dekking en hoge eigen risico’s.

Asured biedt echter voordelen ten opzichte van deze autoverhuurmaatschappijen. Zo kun je bij Asured geld besparen omdat onze verzekering vaak goedkoper is dan bij de autoverhuurmaatschappijen en doordat we als enige een jaarpolis bieden waarbij je ongelimiteerd gebruik kunt maken van deelautos en huurautos terwijl je eigen risico is gedenkt.  Ook biedt Asured betere dekking, waardoor je minder risico loopt bij (ongewenste( schade aan de huurauto.

Ten slotte hoef je je geen zorgen te maken over gedoe met de autoverhuurmaatschappij, omdat Asured het regelen van het eigen risico en de borg voor je uit handen neemt.

Klik hier voor meer informatie over het verzekeren van je eigen risico en borg bij Asured.